Navigácia

O čokoláde… a nielen na Vianoce

     Aj v decembri, ako každý mesiac, sa bude konať Vedecká kaviareň pod názvom Veda v Centre. Tentokrát je pripravený vianočný špeciál, v ktorom sa bude diskutovať o jednej z najväčších lahôdok na svete - o čokoláde.
     Túto viac ako lákavú tému priblíži uznávaný chemik a zanietený popularizátor chémie a vedy doc. Ing. Peter Szolcsányi, PhD., z Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave.
     Porozpráva všetko - čo je a čo naopak nie je čokoláda. Dozviete sa, odkiaľ vlastne kakao pochádza, ako a z čoho sa čokoláda vyrába a vďaka čomu chutí práve tak, ako chutí.
 
Kedy: vo štvrtok 14. 12. 2017 o 17.00 hod.
Kde: v budove CVTI SR na Lamačskej ceste 8/A (na Patrónke).
 
Vstup na podujatie je pre verejnosť voľný.
Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.ncpvat.sk v sekcii Veda v Centre.

Facebook Zdieľať
Skočiť na začiatok stránky