Navigácia

FAQ - Najčastejšie kladené otázky

V súvislosti s vyhlásením výziev na poskytnutie prostriedkov mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti sme obdržali a zodpovedali vysoký počet otázok od potenciálnych žiadateľov. Tie najčastejšie a najrelevantnejšie otázky sme spísali po anonymizácii za jednotlivé výzvy do textových súborov. Otázky a odpovede sú členené do rôznych tematických okruhov, napríklad k oprávneným výdavkom, k výške poskytnutých prostriedkov alebo k princípu 3D. Dané súbory sú voľne dostupné na stiahnutie prostredníctvom nižšie uvedených odkazov.

Naviac sme v minulosti poskytli potenciálnym žiadateľom možnosť zúčastniť sa online informačných seminárov a prezenčných stretnutí v regiónoch k vyhláseným výzvam. Nahrávky informačných seminárov, príslušné prezentácie, ako aj otázky a odpovede zo seminárov a stretnutí, sme zverejnili a sprístupnili na webovom sídle prostredníctvom nasledujúcich odkazov:

 

V prípade, že ste nenašli odpoveď na Vašu otázku v súboroch na stiahnutie alebo v nahrávke informačných seminárov, môžete sa obrátiť na nasledujúce kontakty:

Súbory na stiahnutie

Skočiť na začiatok stránky