Navigácia

Dohodovacie konanie - osobné a prevádzkové náklady

Dohodovacie konanie marec 2024 (V5)

V dohodovacom konaní bolo riešené dofinancovanie reedukačných centier.

Na základe nepriaznivého vývoja v reedukačných centrách iniciovalo ministerstvo dohodovacie konanie zamerané na dofinancovanie reedukačných centier v súvislosti so zabezpečením hygienických, priestorových a materiálno-technických podmienok.
 
V 1. kole dohodovacieho konania na dofinancovanie normatívnych finančných prostriedkov v súvislosti so zabezpečením hygienických, priestorových a materiálno-technických podmienok v reedukačných centrách sa zriaďovateľom reedukačných centier poskytnú finančné prostriedky na základe žiadostí, ktoré boli ministerstvu predložené z RÚŠS do 8.3.2024.

Celková suma poskytnutých finančných prostriedkov predstavuje 393 000 €.

Finančné prostriedky budú zriaďovateľom  škôl a štátnych školských zariadení poskytnuté v rámci dohodovacieho konania podľa § 8c ods. 1 písm. a) zákona č. 597/2003 Z. z.o financovaní  základných škôl, stredných škôl a školských zariadení v znení neskorších predpisov.
 
Prehľad poskytnutých finančných prostriedkov je uvedený v súboroch na stiahnutie.
 


Dohodovacie konanie marec 2024 (V3)

V dohodovacom konaní bolo riešené dofinancovanie zriaďovateľov:

  • ktorí zriadili neštátne ZPP od 1. septembra 2023 a nepostačujú im normatívne finančné prostriedky na úhradu osobných a prevádzkových nákladov,
  • ktorému vo verzii V1 rozpisu normatívneho rozpočtu nebol napočítaný rozpočet. Na základe dodatočne doložených údajov o počtoch klientov, ktoré sa evidujú prostredníctvom informačného systému EvuPp a normatívneho príspevku v roku 2024 na 1 klienta 47,79 € bol zriaďovateľovi dopočítaný normatívny rozpočet na rok 2024.

Súbory na stiahnutie

Skočiť na začiatok stránky