Navigácia

Oznámenie o vyhlásení výberového konania na obsadenie funkcie člena odvolacej komisie Slovenskej akreditačnej agentúry pre vysoké školstvo

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky vyhlasuje výberové konanie na obsadenie funkcie piatich členov odvolacej komisie a dvoch náhradníkov členov odvolacej komisie Slovenskej akreditačnej agentúry pre vysoké školstvo

K hlavným úlohám členov odvolacej komisie bude preskúmavanie postupov výkonnej rady Slovenskej akreditačnej agentúry pre vysoké školstvo a pracovných skupín na základe námietok podaných účastníkom konania k rozhodnutiam alebo k vyjadreniam výkonnej rady agentúry.

Spolu s piatimi miestami členov odvolacej komisie sú obsadzované aj dve miesta náhradníkov členov odvolacej komisie.

Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi je možné podať najneskôr v termíne do 30. novembra 2023. Na žiadosti podané po stanovenom termíne sa neprihliada. Žiadosť je nutné spolu so sprievodnou dokumentáciou zaslať na sekciu vysokých škôl podľa pokynov uvedených v prílohe.

OZNÁMENIE: Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR predlžuje možnosť podávania žiadostí o zaradenie do výberového konania až do 20. decembra 2023. 

Viac informácií je možné nájsť v prílohe Bližšie informácie o výberovom konaní – predĺženie lehoty na prihlásenie do výberového konania.

 

Súbory na stiahnutie


Facebook Zdieľať
Skočiť na začiatok stránky