

## **COST online Info Day**

## Tuesday 22 February 2022, 10:00 am - 12:00 (CET)

Link to join the Meeting: https://cost-

eu.zoom.us/i/83947099346?pwd=ZDNPZE0rQW8zNTJQbDgzemhQZ0x0UT09

## **AGENDA**

10:00 – 10:10	Welcome from <b>Dr Ronald de Bruin</b> , Director of the COST Association	10 min
10:10 – 10:30	What is COST and how to participate in a COST Action – <b>Dr Giuseppe Lugano</b> , Science Officer at COST Association	20 min
10:30 – 10:40	Which activities are funded? - Ms Jeannette Nchung Oru, Administrative Officer at COST Association	10 min
10:40 – 11:00	How to submit an application - <b>Mr Christer Halen</b> , Science Administrator at COST Association	20 min
11:00 – 11:30	Added value and benefits, contribution from two Action Members:  - Dr Ghadir Pourhashem (CA16222, WG Leader, Wider Impacts and Scenario Evaluation of Autonomous and Connected Transport (WISE-ACT)) Senior Researcher & EU Project Manager at Department of International Research Projects – ERAdiate+; University of Žilina  - Prof. Zdenko Machala (CA CA19110, WG Leader, Plasma applications for smart and sustainable agriculture) Faculty of Mathematics, Physics and Informatics, Comenius University	30 min
11:30 – 11:45	National participation and nomination process – Ms Andrea Danková, COST National Coordinator	15 min
11:45 – 12:00	Q & A	15 min

